uroboros.blogg.se

Blod, svett, tårar, lycka, vänskap, kärlek, frustration, ångest, lust, hat, eufori, förväntan, avundsjuka, sentimentalitet, rädsla, passion. - Livet

De dyrbaraste smycken vi har

Kategori: Lycka

Jag lever igen. 
Det kanske inte syns på utsidan men det känns definitivt på insidan.
Det är så mycket som händer just nu. Jag har fått ett jobb, vilket känns som att jag kommer att trivas på när utbildningen väl är över. Jag har fått en vardag och gör något nyttigt med mig själv, istället för att ruttna hemma. Men störst av allt, så har jag fått något att längta till, som jag redan har längtat länge nog på enligt mig. Men men, den som väntar på något gott! Dock så är jag nog den sista som har ett bra tålamod, men så får det väl vara. Det är det verkligen värt. Þú veist hver þú ert.

Fidelity

Kategori: Allmänt

Jag är glad.
 
Jag har ett jobb som väntar mig, vilket innebär att jag äntligen kan flytta hemifrån. Excited excited! Tillsammans med det och många andra faktorer så skulle jag kunna hjula runt i hela huset av glädje, om jag nu skulle ha den talangen dvs. Jag skulle nog mer eller mindre bara rasera hela huset, vackert vackert. 
 
Näe, nu vet jag faktiskt inte vad jag mer ska skriva. Jag kan riktigt känna era sorgsna suckar, men tyvärr, jag har faktiskt ett liv. Puss.